Ciasteczka kukurydziane

Składniki:

50 g orzechów włoskich
50 g migdałów
30 g siemienia lnianego
120 g mąki kukurydzianej
30 g mąki kokosowej
3 jajka
40 g erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia

Przygotowanie:

Orzechy i migdały posiekaj. Jajka wymieszaj z erytrolem i proszkiem do pieczenia, następnie stopniowo dodawaj mąkę w trakcie mieszania. Na koniec dodaj posiekane orzechy i siemię lniane, wmieszaj. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i uformuj na niej 12 równych ciasteczek. Piecz 10 minut w temperaturze 180 stopni.

Smacznego 🙂

Obserwuj mój profil na instagramie –> https://www.instagram.com/aktywna_matka/
oraz FB –> https://www.facebook.com/Aktywna-Matka-177537326121025/

Jeżeli Ci się podobało to będzie mi miło jak udostępnisz mój post ;)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *