Omlet ryżowo-jaglany


Składniki:

2 jajka
40 g mąki ryżowej
5 g oleju kokosowego
10 g jogurtu typu greckiego
10 g płatków jaglanych
7 g erytrytolu

Przygotowanie:

Oddziel białko od żółtka. Ubij na sztywno białka i następnie dodaj resztę składników, dokładnie wymieszaj. Smaż pod przykryciem ok 3 minuty na każdej stronie. Zjadaj z ulubionymi dodatkami 🙂

Smacznego 🙂

Wartości odżywcze:

Kcal: 483
Białko: 22
Tłuszcze: 19
Węglowodany: 59

Obserwuj mój profil na instgramie –> https://www.instagram.com/aktywna_matka/
oraz FB –> https://www.facebook.com/Aktywna-Matka-177537326121025/

Jeżeli Ci się podobało to będzie mi miło jak udostępnisz mój post ;)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *